icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Service & onderhoud

In onze nieuwe werkplaats aan de Schoterlandseweg in Katlijk zijn onze monteurs in staat om u van dienst te zijn. Voor zowel grootschalig als kleinschalig onderhoud en reparaties van al uw machines en tractoren bent u bij ons aan het juiste adres. Ook hebben wij een ingerichte servicebus voor storingen en werkzaamheden bij u thuis.

Hydrauliekslangenpers

Op ons bedrijf beschikken wij over een hydrauliekslangenpers veel landbouw tractoren en machines zijn uitgerust met een hydraulisch systeem. Deze systemen zijn vaak gekoppeld door middel van slangen en leidingen. Wanneer deze kapot gaat bieden wij de mogelijkheid om deze te repareren of nieuw te maken. In ons magazijn is een breed assortiment koppelingen, nippels en perspilaren aanwezig. 

Banden service.

In de landbouw is het niet vreemd dat er af en toe een band lek gaat. Ons personeel is ervaren op het gebied van banden reparatie en kunnen u een passend advies geven voor nieuwe of gebruikte banden.

Technisch onderzoek

Wij voeren niet alleen reparaties uit, maar kunnen ook een uitgebreid technisch onderzoek aan uw trekkers en landbouwmachines uitvoeren. Een aantal voorbeelden van testen: Koppel en vermogenstest, Testen accu, Start en laadstroom circuit, Compressie test, Hydrauliek test, Meten en bijstellen van wielsporingen etc.

De voordelen van grondige en frequente inspecties zijn:

  • Hogere bedrijfszekerheid
  • Besparing op onderhouds- en brandstofkosten
  • Langere levensduur, lagere afschrijving
  • Hogere inruilprijs

 

Adres

LMB Frans Piek
Schoterlandseweg 2a
8455JG Katlijk

Contact

T: 0513-541230
E: lmbfranspiek@hetnet.nl
I: www.franspiek.nl

Openingstijden

Ma. t/m vr. 7:30 - 18:00
Za. 9:00 - 16:00
Zondag. gesloten