icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Verkoop trekkers & machines

Bent u op zoek naar de meest geschikte tractor? Zoekt u een landbouwmachine die perfect past bij uw situatie? Kom dan gerust eens langs. Onze medewerkers adviseren u en denken met u mee, zodat u de juiste tractoren en de meest geschikte landbouwmachines in huis haalt. Naast nieuwe producten hebben wij een doorlopend aanbod van tweedehands materiaal. 

New Holland

Mechanisatiebedrijf Frans Piek is dealer van het merk New Holland. New Holland is wereldleider in landbouwmachines en de onbetwiste nummer 1 in de Benelux wat betreft verkoop van tractoren en oogstmachines. Dit is geen toeval. Het productassortiment beantwoordt aan de behoeften van alle gebruikerscategorieën. De hoge graad van kwaliteit en betrouwbaarheid en de permanente zorg voor productvernieuwing verzekeren dat het materiaal steeds aan de behoeften is aangepast. 

Eurotrac

Wij zijn ook officieel dealer van Eurotrac minishovels. Wij hebben diverse nieuwe en gebruikte machines op voorraad. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende (kijk) afspraak.

Overige merken

Naast het dealerschap van New Holland en Eurotrac zijn wij tevens dealer van: Krone, Siloking, Jonsered en Zocon.

Adres

LMB Frans Piek
Schoterlandseweg 2a
8455JG Katlijk

Contact

T: 0513-541230
E: lmbfranspiek@hetnet.nl
I: www.franspiek.nl

Openingstijden

Ma. t/m vr. 7:30 - 18:00
Za. 9:00 - 16:00
Zondag. gesloten